30 Oktober

Praktik idag , suger verkligen att jag måste praktisera när alla andra får lov . Fuck off .
Är hyper trött på mitt liv också , på allt som händer och på alla i det . Nästan alla . Sen är jag trött på att det knappt är någon i mitt liv .
Vart tog alla kompisar vägen ?!
Vill du bli min kompis ring .
Jag har inga kompisar , är det fel på mig ? Varför inte ?
Jagvet att det mestadels är mitt fel . Att jag alltid preoriterar pojkvän först , men nu ska jag försöka ha tid för kompisar , försöka välja kompis före ibland . Det behövs , jag känner varje dag att det är något som saknas . Har inte kunnat sätta fingret på det . Nu är fingret rakt på den pungten . Hatar att medge det själv . Vad ska jag ta mig till då ? Hur gör man för att skaffa kompisar ?

Trött , trött , trött . Trött på mitt urtråkiga liv , utan innehåll .

Over and out / Amanda

image36
Så ensam känner jag mig .

28 oktober

Min älskling somnade så gott här brevid mig när vi tittade på tv , så jag var tvungen att ta ett kort . Super duper söt är han när han sover :)

image35

Älskar dig så mycket honey :)

28 oktober

Helt misslyckat igår . Verkligen . Gjorde inte ett piss . Alla är så tråkiga , ska antingen inte göra nått eller gå på krogen . Jag hatar redan att vara sjutton . Blä . Inte för att sexton var så kul , men ändå . Kan inte ett år gå som en sekund ?
Var hemma vid tolv igår , somnade . Var as sur , förlåt Robert , det är inte ditt fel . Kramades inatt iaf =) Du är så mysig när du sover honey :) Som alltid .

Började sätta ihop byrån igår också , blev halv klar , ska sätta ihop låderna bara . Sen är det dags att lägga i kläderna , härligt att få plats nu iaf . Ska fixa iordning garderoben också , ska ta bort hyllorna så jag kan hänga . Jag har nämligen snettak i mitt rum så jag får inte in en normalhög garderob , så min är typ "barngarderob" fast den ser inte barn ut , den är bara mindre , sen har vi "byggt  ut" den lite . Men problemet är att det inte finns någon plats att hänga på . Har kanske en knapp halvmeter nu , men det ska bli ca 1-1.5 meter :) Helt perfekt . Super nöjd . Hoppas jag kommer vara det när allt är klart också .

Var hos farmor igår , så fick jag en födelsedags present av Kattis , jätte fin :) Fick en porslins spargris , den var rosa med gul-röda blommor på så stog det born to shop på :) Så där ska jag lägga pengar nu :) Alla mina småmynt tänkte jag . Dom som man bara köper massa onödigt för . Mobiltelefon ska pengarna gå till , det har jag redan bestämt . Nu har jag ca 800 kr . Fick 200 i grisen också . Den jag vill ha kostar 2200 . Sen får jag nog pengar nästa helg också , eftersom jag ska ha kalas då :) hoppas hoppas . Sen lägger jag till resten från mina "vanliga pengar" har ca 2000 kr där .

Skrev inget intressant idag heller , men skönt att skriva av sig lite .
Snart kommer Robert och bygger låder med mig :) love him .

Over and out / Amanda

27 Oktober

Min födelsedag :)
Härligt att vara sjutton . Inte för att det är världens roligaste ålder kanske , men för att man är ett år äldre , och bara ett år kvar till ARTON :) Jippie .

Fick iaf massa finfina saker , nöjd med allt . Finns ingenting som jag önskade mig som jag inte fick . Iofs var min högsta önskan att pappa skulle vara hemma när vi fyller år (pappa fyller 2 dagar innan mig) och det var han !
Sen fick jag ; en byrå (!!!!!) , jätte fin jeans klänning , senapsgula leggings , digetalklocka (alarm) , mössa , vantar , jacka (jääääätte fin) , väst , och ljusgrejer . Och lite mer . Så himla lycklig :) Haha . Man kan visst köpa kärlek (A) .
Men gladast blev jag över att pappsen är hemma . Fast det har han varit ett bra tag nu , eller en vecka i torsdags :P

Skriver mera sen .

Grattis till Amanda :)
Jag hade Namnsdag igår . Grattis igen :)

Over and out / Amanda

25 Oktober

Grattis Pappa . Han fyller ju år idag .

Var på praktiken idag , så duktig är jag . Har varit där varje dag hela veckan . Bara imon kvar också .
Fick steka över 700 pannkakor idag . Svettigt värre . Dagen dög iaf . men usch , nog om min sugiga praktikplats .

1½ dag kvar

Orkar inte skriva nått -
Har iaf varit dukitg hela veckan och inte ätit ett sockerkorn !! Så nu på pappas födelsedag ska vi äta lite glass . duktig jag är =)
Sen har jag tränat . Träningsverk imon ja .

Over and out / Amanda

24 Oktober

Praktiken idag funkade faktiskt väldigt bra . Var inte arg på Ove en ända gång . Fantastiskt . Haha . Fick göra strömming biffar . Fick mala ner strömming"filé" till färs och sedan göra massa mojs . Ja ni vet väl hur man gör pannbiffar . Så gör man fast det är strömming ist för färs . Mina kläder var typ helt gråa efter det , jag kladdar ganska så mkt . Tog hem dom idag , för det luktar nog inte så gott imon . Muuums strömming =/ ..

Jag och Robert gick en sväng på A6 idag också . Köpte en sjal på Jack and Jones :P haha . Den var så fin , fast det är "herr" . Den är svart och vit . Jääätte fin .
Sen köpte jag och Victor en skiva till pappa i födelsedags present också . Magnus Ugglas nya skiva . Han ville ha den , så han får den :) Det är ju så himla svårt att köpa present/julklapp till pappa & pojkvän . Tycker bara jag det ?!

Over and out / Amanda

image34 
Jag är lite egotrippad jagvet (A) , men här är min nya 'sjal'

23 Oktober

Det är höst dagar som den här jag älskar . Solen lyser mellan de gula & röda löven och det prasslar sådär mysigt när man går igenom dem . Inte för varmt , inte för kallt . Helt perfekt . Inte ett moln på himeln .

Försov mig i morse , inte bra . Eller ja , endast 10 minuter , men det är dom minutrarna jag plattar håret på så fick skippa det och stressa lite .. Konstigt nog behöver jag nästan aldrig stressa , vet inte varför .. Eller jag skyndar mig , men behöver aldrig skippa frukos eller nått . Missar aldrig bussen heller . Eller jo , en gång i år fast det var när jag skulle ta den som gick vid halv ist för jag skulle slippa springa upp . Och igentligen missade jag den inte , det var den bussen innan som var så försenad att jag trodde det var min buss , så 5 minuter senare kom det ju en buss , men då satt jag och tittade på tv , så jag hann inte med den heller :P

Färgade håret i söndags , blev ganska bra .. Jätte ljust bara , men det brukar lägga sig efter någon dag . Gör det inte det måste jag färga allt annat hår också . Jag färgade bara utväxten nämligen . Känns bättre idag än igår iaf . Ännu bättre imon då kanske .

Prakitiken idag var bara skit . HATAR Ove , han är ett arsle . Blir arg bara jag tänker på hur mycket jag hatar han . Usch , blä , fy
Fick iofs sluta tidigare idag , eftersom det knappt fanns nått att göra . Klockan 12.30 fick jag gå . Härligt , så jag och mamma satt på altanen i det underbara vädret & drack kaffe :) Trevligt , tror mamma har tappat örona efter mitt tjat . Haha .


image33
Underbar höstdag .
Over and out / Amanda

21 Oktober

Längtar tillbaka till Ayia Napa som bara den nu . Ute är det svinkallt , och det börjar redan skymma . BLÄÄ .
Hatar denna årstiden . Nästan jämt iaf , det finns vissa fina dagar på hösten . MER SÅDANA !!

Tror mamma ska färga håret på mig ikväll . Behövligt . Usch på mitt hår också . Det är jobbigt just nu . Har haft en dålig hårmånad . Funderar på att klippa kort , men jag vet inte .. Eller inte kortkort , men lite under axlarna kanske . Har en bild på mig hemma där jag har så kort hår . Jätte fint är det verkligen då . Fast jag sparade ju ut det direkt då . Hm , kan inte bestämma mig . Skriv gärna och säg , behöver hår-råd .. =/
Fast ni som minns mitt korta hår , tänk då innan jag gjorde mörka slingor . DET ska jag INTE ha igen . Jag LOVAR ! Uscha , det såg hemskt ut =/

Måste ta med mig min moder på Hairspray snart också . Den ska vara jätte bra sägs det ju . Måstemåstemåste .
Mycket mamma i bloggen :)

Igår var jag ute och åkte bil med robert och Mackan . Det dög la . Var och hämtade Gurra och nån tjej i Skärstad . Vemfan vill gå på fest därute =/ Knaaasigt . Det ligger ju utanför Kaxholmen .
När man åkte in i Skärstad (eller förbi skylten) såg man "här är Skärstad slut"- skylten en bit bort på vägen . Typ 400 meter långt var det tror jag . Usch , tänk att bo där , jag som tycker Taberg är lite off ibland :P

Skönt att pappa är hemma iaf .
Älskar min mann .
Over and out / Amanda

image32
image31

GrabbarnaGrus <3 mig !
(här har ni även en bild på mitt nuvarande hår)

20 Oktober

Hejhopp alla glada :)
Idag har jag och Robert varit på Hv :) Jätte roligt faktiskt , tråkig andra period . Hv var lite slöa tyckte jag . Men Steffe släppte ju inte in nårra mål , så det gick ju vägen ändå . Matchens spelare blev han , dukig kille detdär .
Men uscha vad dumma dom i färjestad klacken var mot Liv , skrek : Ingen vet vem Stefans pappa är . Blä på dom , det är väl inte hans fel att han blev adopterad . Och bra är det att han blev adopterad , för annars kanske han inte skulle varit målis i Hv , eller spelat hockey allt . Heja Stefan Liv !!!

Var med Amanda igår också . Snabb "genomgång" av kvällen .
Träffades på stan , jag köpte en röd långärmad tunn tröja , och en vit T-shirt
Åkte hem , Amandas kompisar undrade om vi ville komma på fest , dom skulle på Mange Schmit (stavas det så?) så vi stack dit , men gick bara på förfesten , Mange SUGER hästbajs. Så vi var hemma 23.00-23.30 , Då satte vi på Knocked up , Fast tröttnade snabbt (bokstavligt talat) , somnade ganska direkt . Så vi tittade klart på den idag morse . Amanda vaknade ju klockan 9 , usch .. Fast vi sov vidare till 10-10.30 typ . Eller jag sov , och Amanda halv sov :P

image31
Min röda och vita tröja jag köpte igår . Nöjd :)

Det vackraste jag vet , är att se dig när du sover . Robert Heikkinen ♥

Over and out / Amanda

18 Oktober

Nu sitter jag bara här och väntar på att mamma & PAPPA ska komma hem . För pappa kommer ju hem idag :)
Så jag har städat hela nedervåningen och köket . Duktig jag är :) Damsugit tillochmed .
Undra vart dom är igentligen . Kommer närsom säkert .

MÅSTE börja träna nu snart igen , har inte varit på två veckor idag , plus att jag inte gick på en vecka när vi var i Ayia Napa . Känner mig as fet , blääää ..

Imon kommer Amanda hit :) Så ska vi mysa med film , godis och massa massa massa babbel . Sååå härligt .
Ska kolla på Knockt up (på smällen) tror jag , om hon inte sett den . Robert laddade ner den till mig nämligen , snällis pojken . =)

9 dagar kvar .

Älskar Robert mest i hela världen . Du är bara för underbar honey . MINMINMIN <3

Over and out / Amanda


17 Oktober

Anders kom förbi nyss . Han hade varit och hälsat på pappa . Och fick då med sig lite sondmat hem som pappa ska "äta" eller aah , trycka i sig här hemma . Så tog jag upp en påse och kollade lite på så sa jag till mamma
Jag ; i denna är det spagetti och köttfärsås , 
Mamma ; Vaaaah är det ?
Jag: Neeej pucko , tror du det själv eller ?
Mamma: Du har ju så bra fantasi så man tror ju på dig ibland .
Jag : Asg*

Jag och mamma köpte champagne förrut . Ska dricka imon för att fira när pappa kommer hem . Muuums :)

Nu ska jag dricka kaffe .

Älskar Robert , som jobbar på posten till kl 03.00 inatt (grattis)

Over and out / Amanda


OoOj TORSDAG

Jag skrev visst att pappa får komma hem på måndag , TORSDAG ska det vara , jepp . denna veckan

Hem

Pappa får antagligen komma hem på måndag :) Skönt tycker jag =)
Då behöver han inte ha nåra slangar förutom sondmaten då . Så han får gå runt med ställning här hemma :) Undra hur det kommer se ut om han ska gå å hämta tidningen typ , kommer han där med värsta droppställningen , haha . Fast den kommer han få ha i en månad , så grannarna vänjer sig nog .
Fast jag har han hällre hemma med droppställning än i Lindköping med en , fast det är ju självklart .
Imon har jag inte träffat pappa på en vecka :/ Fast jag pratar med han varje dag i tele .
Juste , mamma pratade med han lite förrut idag , då sa han att han skulle ut på stan imon .. Hon blev nästan iriterad . Haha . Fast dom som känner pappa blir inte ens förvånade . Han ska alltid vara frisk , visar knappt när han är sjuk . Skulle det varit jag skulle jag gnällt hela tiden , det ända pappa gnällt på är en slang som var i hans näsa , den var obehaglig tyckte han , han var as nära att dra ut den själv (den går ända ner i magsäcken och tar bort all vätska). Fast den är borta nu . Han har även fått bort drenaget från den andra lungan också , han tog ju bort den första igår , så nu är han fri från dom "dunkarna" . Han har bara 2 slangar kvar , sondmaten och en på utsidan av halsen , dropp är det i den .

Sen ringde vårdcentralen idag också , och berättade att jag har ett virus . Typ "kusin med halsfluss" sa hon , men man behövde inte äta penicilin om man inte mådde dåligt . Och det gör ju inte jag . Men jag har fått ont i halsen i eftermiddag/kväll :/ vet inte om jag är hypokondiker , eller om det är på riktigt . Måste ge det till imon iaf . För Ove vill inte att jag kommer om jag är sjuk . Han är livrädd för att bli sjuk . Så fjantigt . Det smittar inte om man inte mår dålitg sa hon som ringde :P
Men en posetiv sak är att jag får gå hem om jag blir trött , bara för jag ska bli frisk eller så .

Despret Housewifes - my favorite program , I looove it

Men Robert , du slår allt . Älskar dig mer än livet honey <3
Om 1½ vecka fyller jag 17 år .

Over and out / Amanda

Mysigt :)

Nu sitter jag här i min super mysiga säng (ja den är super mysig, endast ca 3 månader gammal) med en kopp the och en tallrik naurell youghurt med banan och vindruvor i, och på tvn spelas beck , den nya , minns inte vad den heter .

Var på praktiken idag också , vad jag är duktig :) Var inte så tråkigt faktiskt , fast chefen är lite udda :/

Mamma och jag var på a6 en sväng förut , hon köpte en jätte fin jacka till mig som jag ska få när jag fyller år !!

Älskar robert och pappa !! Ni är männen i mitt liv :)

Over and out / Amanda

Skor

Japp , det har jag köpt nya:) Jätte fina faktiskt , bruna stövlar utan klack . Vet inte varför jag börjat köpa skor utan klack , kanske för det är skönare att gå i , eller jag vet inte .. Nästa par blir iaf med klack , men jag ska tvinga mig att vänta ett tag innan jag köper nya . Undra hur länge det kommer hålla .. För just nu köper jag skor med ca 1 månads mellanrum , ibland 2 månader , och ibland en vecka . Hatar detta beroende . Men det är så kul . Verkligen en kärlek :)
Köpte även en jätte fin stickad bergie (om det stavas så) , ett brunt linne , 5-pack trosor , och fick en bh av gullungen Robert , han är så snäller . Det var ju fan 10% rabatt för medlemmar på H&M !

Har varit i Gbg en kortis sväng idag också . 30 minuter på landvetters flygplats , haha . Hämtade Roberts mor & far , dom har varit i Finland . Så det var istort sett dit och tillbaka . Trevlig sväng :)

Praktik imon , måstemåstemåste .

Chilla lungt fellows

Älskar Robert Heikkinen mest av alla på denna gjord .
Pappa , du får också vara med på ett hörn , hoppas du blir av med några slangar imon , och att röntgen är finnemang !

Over and out / Amanda

Sök

På ditt förnamn på google , och ta den första bilden som dyker upp
image29

den bilden dök upp på mitt namn .

Sök sedan på ditt efteramn och ta första bilden
image30

Roligt nog var detta första bilden :)
Min pappas och familjs företag . kulkul .

det var det enda jag ville .
Orkar inte skriva nått om pappa , vill ni veta , fråga .

Over and out / Amanda

Barstolar

Våra nya barstolar kom idag :) Jätte fina faktiskt . Skinn sist och skinnryggstöd , fast inte fåtöljigt eller så .
Fast dom är lägre än våra gamla .. Känndes jätte konstigt när man satt på dom , fast det är ju en vanesak .

Imorse när jag vakade tänkte jag , idag måste jag gå till praktiken . Så jag går upp fixar mig lite å så , sen när jag ska ta deo , upptäcker jag att jag är svullen där och är jätte öm .. körtelfeber tänker jag . Bara fanfanfan . Men kan man värkligen ha det två gånger ?
Frågar mamma , hon vet inte heller . Tycker jag ska komma ner till vårdcentralen , och inte gå till praktiken .. Ringer dit och Ove tycker inte heller att jag ska komma .
Så jag ringer och väcker robert och undrar om han kan skjutsa mig . Självklart :)
Sen på vårdcentralen fick jag göra massa tester , en odling , blodprov , blåsa i en grej , kolla syremättnaden i blodet (eftersom jag hostar så) & kolla öronen (jag har haft lock i minst två veckor) .
Blodprovet visade ingenting , och odlingen är klar på måndag .
Men hon trodde inte att det var körtelfeber , men man kan ha det mer än en gång sa hon .
Varför jag är svullen / öm i armhålan hängde ihop med förkylningen lymfkörtlarnan kan svullna då .

Over and out / Amanda


Sova ..

Hur svårt ska det vara att somna då ? Tydligen alldeles för svårt för att en simpel person som jag ska klara av det .
Har varit såhär ända sen i söndags . Tankarna virvlar . Försöker tömma huvuder . Det är som att springa in i en vägg . Man faller platt tillbaka . Eller till tankarna . Tänker ; sista tanken nu då . Tänker klart . Sov .
Sen kommer bara massa bilder upp . Sånt jag aldrig tänker på kommer upp som värsta mind mapen , och skriker det här får du välja mellan att tänka på . Men jag vill ju inte tänka . Men ändå kommer tankarna .
Så jag gav upp . Satte på O.C första sesången . Har ingen annan serie hemma ju .. Vill ha hela despret , vänner , sex and the city . Och världens största kanna kaffe .
Nu tänker ni , omeh vill du sova ska du inte dricka koffein . Då ska jag berätta nått : det biter inte på mig . Ett piss . Jag får bara ont i magen om jag dricker för mycket , eller på månnen innan jag ätit nått .

Kan inte sluta tänka på:
♥Min älskade pappa . Hur ensam han är uppe i Lindköping . Om han har ont . Att jag vill sitta vid hans sida . Men det går inte . Måste till praktiken . Detta är min andra vecka , och jag har varit där 1½ dag . Duktig flicka . Jag har så mycket annat att tänka på , känns så meningslöst med praktik . Jag vill hällre vara med mamma och pappa i Lindköping .
♥På mannen vi hörde dö , hur hans anhöriga har det . (vadfan händer med mig ? jag visste inte att jag hade så många kännslor). Tankar jag inte får tänka . De förbjudna tankarna , som jag inte ens förmår mig till att skriva ner . Avskyr mitt huvud . det lyder inte . Varför .
♥Min och pappas födelsedag . Kommer den firas i en sjukhusslang , med sondmat som tårta ? Eller kommer den ens att firas . Jag vill bara veta .
♥Hur länge jag står ut .

Klockan är nu 00.30 prick , och jag känner inte någon sömn . Eller tecken på någon sömn inatt . Vad gör man för att somna .
Okej , ni som inte känner mig så väl tycker att 00.30 inte är så mycket , men hallå , jag somnar senast 23.00 VARJE kväll (undantag helger) och vaknar inte en gång förrens väckarklockan ringer .
Nu ligger jag och rullar .. och funderar . Det skulle vara skönt om man kunde öppna skallen , plocka ut den rosa grejen där inne , (som ser ut som massor med ihoppknycklade tarmar, typ) och lägga i en skål . Sova och sen när man sovit klart lägger man i den igen .
Det ska jag nog uppfinna , tror ni jag blir rik då ?

Godnatt , hoppas jag .
Älskar robert , och paap .♥
Over and out / Amanda

Lång dag .

Denna dagen har varit mycket lång ...
Hälsat på pappsen . Var underbart att träffa honom igen . Fast det inte var så länge sedan jag träffade honom . I måndags förmiddag var senast .
När vi kom idag satt du ju tillochmed upp!! Och sedan hjälpte de honom att ställa sig (fast de höll honom hårt under armarna) och tog pyttelitet steg . DUKTIGT ! Min pappsen . Love you .
Jag trodde det skulle vara läskligare att se dig med alla slangar , men det var inte så farligt . Jag var bara så lättad .
Han hade två slangar i näsan , en med syre tillsättning , och en ner i magen som typ tog upp spya eller så , om han skulle behöva spy . Fast det känns inte som han behöver spy men all vätska i magen kommer upp .
Sedan har han två slangar i varje sida av bröstkorgen . Det är drenage . all "sårvätska" rinner ut där .  De har ju pungterat båda lungorna på honom . sedan hade han en släng i halsen , den gick in genom utsidan av halsen , inte munnen . Sedan hade han två i varje hand , där det sitter 3-4 grejer där man kan sätta dropp ..
Sen hade han en slang i magen eller en halv , där de ska koppla in en annan imon . Den går till tarmen , där han ska få sondmat i .

Sen hände det en väldigt läskig sak på sjukhuset . Vi satt och prata med pappa , och så förberedde en sköterska för en pasient som skulle komma . Så frågade vi om han kunde kolla vad det var för slang som hade läckt (pappas skjorta var lite blöt). Så bara hör vi ute i korridoren : Han krampar . Så får han springa dit , och så ser jag han killen / mannen ligga på en brits och krampa .
Sen så kommer as mkt folk så hör man bara han har ingen puls , och sen började dom med hjärt och lungräddning typ 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10  och om å om igen . Hur läskigt som helst . Sen typ bara ingen reaktion och allt . Satt där i 10 - 15 minuter och bara lyssnade på det . Eller jag ville ju inte lyssna men det gick inte låta bli eftersom jag och mamma satt bara med ryggen emot , sen var det bara en skärm imellan oss . Jag kunde se mannen men jag ville inte titta .
Sen så kom en sköterska på att vi var där och visade ut oss en annan väg , för vi kunde inte gå ut utan att gå förbi han som låg där.
För han var lixom död när vi var där , de försökte återuppliva honom .

Sedan fick vi sitta i ett anhörig rum i typ en timma . Sen frågade vi en läkare , då hade han dött brevid min pappa , och han hade hört det och allting :/
Så vi fick inte gå in till pappa mer , eftersom dom skulle göra iordning den avlidne . Och sen skulle han till de anhöriga . Usch .
Jag har hört en persom dö , haft en död person brevid . Bara 1½ meter bort .

Älskar robert , pappa och mamma .
Over and out  / Amanda

BRA !!

De ringde just ifrån Lindköping och berättade att allting GÅTT BRA med pappas operation .
Lättad , ja ! 
Pappa låg fortfarande i resperator , och läkaren kom precis ut .
Han har opererats från 7.15 - 14.40 , det är länge .
Doktorn sa att pappsen hade reagerat bra på förbehandlingen . Det vill säga cellgifterna och strålningen .
Tumören hade krympt lite , och hade framförallt inte spridigt sig .

DET ORD SOM PASSAR BÄST IN PÅ MINA , OCH MIN SLÄKTS KÄNSLOR JUST NU:
LÄTTNAD!!!

Tack alla duktiga läkare / sjuksköterskor för ni tagit så bra hand om min pappa .image28

Bulle i ugnen

Japp , det hade jag alldeles nyss . Men nu är dom ute i det fria ;)
Ja alltså jag har bakat bullar . Jätte fina , och jätte stora . Smakade just på en bulle med jordgubbs saft till . Yummy .

Idag åkte pappa till sjukhuset . Igen .
Fast nu ska han opereras . Uschana mej . Tycker INTE om detta . Det är alldeles för jobbigt för mig att han ska ligga där hela dagen . Ja läkarna går tillochmed och äter lunch när pappa ligger på operations bordet . Ni kan ju bara tänka er hur lång tid det kommer ta då .

Jag stannade hemma idag också .. Tycker det är tråkigt på praktiken . Chefen är helt vrickad , men det har jag nog nämnt i ett tidigare inlägg .. Jag vill aldrig mer dit . Haha ..
Fast jag stannade hemma idag för att jag hostar fortfarande , + att jag var jätte täppt i näsan när jag vaknade , och svullen i halsen .. Gick ju upp som vanligt idag å sminkade mig , och allt det .. Sen tyckte mamma att jag lät så förkyld .. Typ hostade hela tiden . Så jag ringde chefen och sa att jag hostar fortfarande , men det är lite bättre . Och sen är jag täppt i näsan och så .. men tycke du jag ska komma in ändå , för jag är ju inte hängig . Men han tyckte jag skulle stanna hemma . Höhö . YES !!
Så jag och mamma åkte till apoteket och köpte host tabletter . Hoppas att det hjälper , för nu har jag hostat i en vecka snart (inte länge , jagvet) plus att jag hostade i tre veckor innan jag åkte till Ayia Napa . Blev frisk från hostan någon dag innan bara . Sen var jag frisk i 1 vecka , och nu började det igen , för en vecka sen då . Det är ju så man blir galen .
Aja , det är inte mycket att göra åt saken .

Tror jag ska bada sen , ta med mig datan in titta på en film , en bulle och ansiktsmask .
Hur härligt låter inte det då ?

Robert kommer hit sen , på bullkalas . Mumma :)

Robert och pappa , det är er jag älskar . Mamma också då förstås , och jo , faktiskt Victor (men säg inget till han , då blir han så dryg)

Over and out / Amanda

Måste bara berätta

Min lillebrors lärare ringde precis hem , så nu är det ett jäva liv . Och jag bara njuter . Yeeeah ! Skade glädje är den sanna glädjen

Okej , då

Sitter här och driker energi dryck , jagvet . Det är inte bra :/ Inte gott heller , men den stod på mitt skrivbord så jag tänkte why not ;) Okej , nu babblar jag :)
Varit hemma från praktiken idag , eftersom jag har sån hosta .. As gött . Inte hostan då , utan att vara hemma .
Praktik platsen är väl ganska bra .. Men chefen är lite konstig :/ typ när jag stog på ett ställe så stog han med ryggen mot mig , och öppnade en låda som smällde i mig . Då fräser han DU FÅR JU SÄGA VART DU STÅR !!
Okeej , eller så säger du till när du ska dra ut lådan så jag kan flytta mig PUCKO !! Maah blir så arg när jag tänker på han . Han springer runt stressar upp alla (fast det INTE är stressigt)  och får ingenting gjort själv . Vad jag kan märka , mer ; Patrik har du gjort det , har du gjort det , gör det osv . Jag får anfall .
Ska inte till praktiken tisdag - onsdag , det är då paap opereras så jag ska vara hemma . Kommer ändå inte kunna koncentera mig på något annat än det .. Sen ska vi upp dit på onsdag och hälsa på honom . Han kommer ha slangar överallt . Känns lite jobbigt att behöva se sin stora starka pappa så hjälplös .

De ska gå in mitt över bröstet och ta bort en bit av magsäcken , ta bort någon körtel . Sen ska de öppna upp på sidan , under armhålan och ta bort en bit på matstrupen och sedan ta magsäcksbiten och sätta fast som ny matstrupe . Sen kommer han få slangar ifrån snitten (ett på bröstet och ett på sidan) så all vätska kan rinna ut så det inte blir inflammerat . Han kommer också få sondmatas ett tag (hur länge vet jag inte) genom en ven vid nyckelbenet . Han har ju haft vid handleden förrut . Men han har fått så ont där nu hela blodådrerna är som blåmärken . Cellgifterna har typ "töjt" där . Han har haft ont sen senast han fick cellgift .. Det var nog en månad sen . Och så har han haft jätte ont efter näringsdroppet han fick i början på sommaren , efter de första cellgifterna så han fick blåsor i hela munnen och inte kunde äta på typ 2 veckor . Där hade han nog ont i 2 månader .
Nog om tråkigheter ...
Fast det känns som det bara blir fler och fler sådana i mitt liv ..

Ska gå på stan med Ninis imon . Kulkul , inte träffat hon på två veckor . Hon skulle flytta sa hon , men vart är frågan .. Hon har inte svarat på mitt sms .. Hoppas det inte blir alldeles för långt bort . Till Taberg igen kanske , ditt gammla hus . Ett stenkast från mitt :)

Ska leka med robert sen . Festa hoppas jag , får se om det finns något .
Älskar min mann .
Over and out / Amanda

Bilder

Dagen vi anlände . Go & glad , med barcadi i solen på stranden . 35 grader !!

image14

Nissi Beach , finaste vattnet jag sett . Helt turkost . Kommer många bilder .

image15
Robert i vattnet .
image17
Robert ligger i det underbara vattnet .
image18
Jag i det 30 grader varma vattnet i Nissi Beach .
image19
Tycker denna bilden är så fin , så den får vara stor :) Älskar palmerna , parasollerna , himeln och vattnet !!
image20
Snyggingen Robert i såndära mössa med hår :D
image21
Honey och jag på en restaurang , där man fick världens största pasta . Syntes inte ens att jag ätit nått .
Det var även där mamma sa till servitören ; She is going to be a kock. Hm , tack kära mamma . Vi skrattade i ca 10 minuter och sen fick mamma förklara vad hon menade , att kock är chef på svenska och inte kuk ... Usch ja , där skrev mamma historia , lagom glad efter att skämt ut oss . Tur att det var när vi skulle betala :/
image24
Jag på typ Ayia Napa carneval eller nått . Packat som fan inne i stan . Hett också . tror det var över 25 grader då ...
image25
Jag på Grabbarna Grus . Okej jag ska vara ärlig , det var inte så mycket folk / drag .. Tyvärr ..
image26
Robert i poolen på hotellet . Tycker den bilden är så fin och härlig , så den fick också vara stor . :)
image27

Nu orkar jag inte lägga upp flera bilder . Tar sån tid på bloggen ju :/ Brukar det göra det ?
Ska också tillägga en bra sak (fast igentligen inte) att jag inte behöver gå till praktiken imon eftersom jag har sån hosta , och fick gå hem vid halv ett idag .. As gött .
Kanelbullens dag idag . Har ätit en bulle , dumma Amanda .

Pappa opereras på tisdag . Håller tummarna , håll för oss !!!!
Älskar alla nära och kära .
Over and out / Amanda

Sverige igen

Uschaa . Vill tillbaka till Ayia nu . När vi klev på planet var det ca 30 grader och när vi klev ut 6 ! Omställning eller vadå .
Jag har iaf haft världens underbaraste vecka . Med 30 - 35 grader inte ett moln på hela veckan och knappt en vindpust ( blev mycket bad ) det var ca 30 grader i vattnet , men när det var så varmt i luften känndes det nästan kallt när man klev i . Sen på natten vad det ungefär 20 - 24 grader , så alla strumpor , långtröjor , jeans , leggins och så ligger orörda i väskan . Bikinisarna han däremot knappt torka på natten , så salt var vattnet . Kunde knappt doppa huvet för då kunde man inte öppna ögonen .
Var på Nissi beach en dag . UNDERBART vatten . Helt turkost och super skönt . Känndes som silke när man badade där tyckte jag .  Robert åkte även vattenskooter där . Kul tyckte han . Han var ca 50 meter ut kanske och tillochmed där såg man botten .

En sak som var lite tråkig var att det inte var så mkt folk ( var mkt men inte så många "festungdomar") så det blev grabbarnas två gånger och kollade runt lite på andra barer . Bluemoon bar hade ju stängt :/
Kan också medela att jag är förkyld igen . Blev frisk från min hosta typ dagen innan vi åkte ner . Och nu är jag så tjock i halsen att jag knappt kan prata . Fucking AC .

En annan sak som var lite tråkig var att två dagar innan vi skulle åka hem , ringde Roberts pappa och sa att hans farmor hade dött .. Så det blev lite jobbigt ett tag , det var ju väntat , hon hade varit dålig sen innan påskas . Men när det väl händer blir man ju lessen ändå ...

Ringde praktiken innan också , bara för att försäkra mig om att de visste att jag kom imon , så nu är det bara att komma . Syter , ja uscha . Kommer nog bli bra och så . Det första han sa när jag sa - Amada Yxhage , var släkt med Yxhage Lås , jag bara Jo det stämmer :) Haha , kul att alla frågar det typ när man säger Yxhage tror dom direkt att det är min pappa .. Det är ju iofs det men ändå :P Haha ..

Lägger upp bilder så fort jag har lagt in dom ( roberts kamera )
Nu ska jag packa upp mina grejor ,
Älskar robert
Over and out / Amanda

RSS 2.0