17/3 , snöstorm :/

Dagen:
Vaknade av att emma ringde 7.10 och sa att bussarna inte gick uppe förbi oss, och om jag ville åka med hennes mamma ner till centrum . Klart , tyckte jag och gick upp fixade och begav mig neråt emma . Nere i centrum står typ halva taberg och väntar på bussen . Så ser vi att den bussen vi sa med , står fast åt andra hållet i rondellen, och kommer inte låss . Alla bilar typ sladdar och fastnar , så folk får hoppa ur bilarna och putta på , så vi hade iaf underhållning att se på . Men när vi stått i snöovädret i 30 minuter tröttnade vi och gick hem . Så jag Emma och Nina har varit hos mig och druckit the , kollat på Honey och sen gjorde vi mackisar m ost . Mumsigt .
Sen upptäcker vi att bussarna börjar gå igen , så tar en buss in till andra lektionen (halv ett) och jobbade lite , mkt lite . Sen tänkte jag åka hem , men sket i det och stannade i skolan med Emma och jobbade klart med mitt arbete . Så nu är det svenska redovisning imon och fucking jävla matteprov !
Vet helt säkert att jag inte kommer klara det , men måste ändå försöka , faaaan ! Hatar matte , kommer inte klara kursen , vet det .

Sen idag förutom att plugga ska jag träna . Härligt :)
Måste gå ner i vikt och slanka kroppen , skäms över min kropp .
Tragiskt men sant . NUJÄVLAR RÄCKER DET!!

Over and out / Amanda

13/3

Då var det dags igen , för lite uppdatering . Ligger här i soffan , och kollar in Greys Anatomy , dricker lite the också . Fast ska nog koka lite kaffe ist , blev sugen på det nu , haha :)

Skolan idag - gick bra . Var i serveringen och det är ju roligast :) Har ju valt det till trean , tror det kommer bli bra . Känns så nu iaf :) Haha , idag när jag serverade ettt bord med massa gubbar sa dom ; Du sköter ju det här ypperligt , vi ska komma till din restaurang när du öppnar eget , ringer du oss då ? Jag ba , eeh aah visst :P Tyckte det var as pinsamt , men man ska ju ta det som beröm eller komplimang , men ändå .

Hade ju värsta tuffa spinningpasset igår , eller så jätte tufft var det inte , har inte ens träningsvärk idag , så :P

Ska ner och träna nu vid sju tiden bara i 30 minuter , sen ska jag hem till emma och spa'a haha :) Bubbla och sådant :) Ska ta med mig hårinpackning och rakhyvel tror jag , kanske ansiktsmask också , så är man riktigt fresch sen ;)

Nehe , nu ska jag kolla vem jag fick sms av precis .

Over and out / Amanda

Amanda , 11/3

Sitter i skolan , och lyssnar på redovisningar , kul - eller inte .
Fast vi ska ng inte redovisa idag , Lina och Annie vill inte , så får la vänta tills nästa vecka . Fast det gör inte så mkt , för då hinner jag också läsa på lite , haha xD

Felicia skickade just lite bilder på vår första vår-fika här i skolan :) Satt ute och drack the i solen , typ i januari-februari , så himlans härligt var det . Alla var på topp humör - det syns på bilderna , HAHA !

Igår , när jag kom hem från skolan somnade jag vid 16 sen vaknade jag vid 23(!!) gick upp gjorde en toast , kollade CSI och gick och la mig 00.30 , och somnade (!!) sen sov jag till 07.30 , så jag är inte speciellt trött idag . Haha , utsövd eller vadå . Men jag behövde det , så fruktansvert trött har jag varit de senaste dagarna /veckorna .
R hämtade mig i morse , skönt att slippa åka buss på morronen , plus att man får sova lite längre , hah :)

image50
image51image53

Fikastunden :)

Over and out / Amanda

Amanda , 4/3

Uppdatering , igen .

Lektionen är tråkig , har inte gjort någonting idag .
Först försov jag mig , eller ja , r skulle hämta mig kl 8.10 , när han kom kl 8 sov jag fortfarande . Ojdå , så upp fixa mig lite , dvs klä på mig och borsta tänderna , haha . Åt macka i bilen , svängde förbi jobbet där jag lämnade in nycklen och sen vidare till skolan . Har vikarie idag , eftersom Martin har fått barn :) Kul för honom , grattis Martin ! En flicka blev det , hoppas han bara kan berätta namnet på ungen nu , vi har varit nyfikna på det sen vi fick reda på att han och hans fru skulle ha barn :)

Min fot är bättre nu , går helt normalt . Får lite ont ibland , men det går över . Och när jag går utan inläggen gör det ont så , men inte så farligt . Men får inte träna aerobics på någon vecka , men det gör inte så mkt , gymmar ist , det är gött det också .

Efter skolan idag ska jag och Lina gå på IKEA , hon ska köpa lite lampor och ramar till sitt rum . Tycker det är så kul att gå där inne , man längtar super mtk tills man flyttar hemmifrån , eller iaf tills R flyttar . Hans lägenhet kommer vara sååå fin , när jag får bestämma haha =)

Nu är det lunch snart , asexan innan .

Over and out / Amanda .
image49
Du är så sööt :)

Amanda , 4/3

SKOLAN , JA , TRÅKIGT . DÄRAV RESULTATET:

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trötter
Favoritgodis: Choklad!!
Kläder just nu: Hängselkjol , t-shirt , kofta
Musik just nu: None
Sommarplaner:Sola , bada , falkenberg , och en resa skulle inte sitta fel , är sugen på en sistaminuten.
Hur många kuddar sover du med:Två
Spelar du nåt instrument: Haha , blockflöjt ^^ (spelade i typ trean) , och guitar heroe då :P
Morgon- eller nattmänniska: Sover båda tillfällena , så dag :P
Vem är viktigast för dig: Familjen , R , vännerna :)
Bio eller promenad: Bio och promenad , beror på vädret ..
Är du kittlig: Jo , tack :)
Snarkar du: Ibland , särsklit när jag är förkyld ..
Stjärntecken: Skorpinon
Äckligaste insekten: ALLA !! Särklit getingar , humlor , spindlar , myror . BLÄ !!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Alla superkrafter :P Nä men flyga skulle vara coolt . Eller förflytta sig med tanken ..
Vad vill du jobba som? Bartender i nått varmt land , eller nått jag trivs med :)
Stökigt eller välstädat? Välstädat , fast mitt rum är stökigt ganska ofta :P
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja , det skulle jag nog .. Men göra det , tveeekamt .. Men kanske :)
Gillar du att sjunga? Ouh ja :)
Anser du att du är stark? Skulle väl kunna vara starkare , men duger för mig :P
Vad gör du om du får hicka? Ber till gud att det ska gå över , haha . Nej  , men väntar tills jag hickat klart .
Vad längtar du mest efter just nu? SOMMAR !! VÄRME !!! Sommarlov , ledighet , helg , vårkläder , ja massor . Men mest sommar och värme , GE MIG !



RSS 2.0