Amanda , 26/2

Tänka sig , jag fick blogg lust .. Vet inte vad jag ska skriva bara , så inget gnäll om det bara är massa onödigt ..

Jobbade igår efter skiolan , fick fort . Skönt att veta att man tjänat in lite cash . Haha . Blir även jobb ons, fre-sön. Så jo , det blir endel i veckan . men sen är jag ledig tre helger i rad (om man inte blir inringd , vilket jag kan lita på å bli)
Honey kom och hämtade mig , sötnöten . Vi hade ju 1½ år igår . Så det bar hem till mig gjorde mysig kvällsmat , tände ljus och kollade despret . MYS !!!

Idag ska jag och annie in på a6 på lunchen . MÅSTE ha ny mascara , och en väska med axelrem . Har inte hittat nån jag vill ha .. Men hittade en på H&Ms hemsida och hittade en som verkade bra , så ska kolla in den :)

Igår kom lönen då . Inget att klaga på precis .. men ska spara 3500 till sommaren .


Men nu ska jag åktergå till svenska arbetet - sexonomer .

R+A=SANT

Over and out / Amanda

18 Februari

Tillbaka efter lovet .
Fast jag har inte lovat så mkt , jobbat hela veckan tis - sön . Så är sliiten idag . 88 timmar har jag jobbat denna månaden . Är inte det typ halvtid ? Aja , kommer bli goa pengar iaf :) Men som sagt , jag ska ju spara endel till sommarn . Skönt att ha det "klart" , och så kommer man ha mkt pengar sparade :)

För övrigt kommer denna veckan bli jobbig . Idag ska jag plugga hela kvällen (har prov på ons) , jobba på tisdag& plugga när jag kommer hem , onsdag prov & egen idrottslektion , torsdag kvällservering i skolan . Blääsch , kommer vara helt död . Särskilt nu när jag inte sovit ut på hela veckan

Men aah , nu skriker alice . Jobbigt .

Over and out / Amanda

11 Februari

Snart snart snaaaart är det vår . Och jag läääängtar .
Ska till göteborg imon och shoppa , shoppa massvis med vårkläder .

Sen kan jag tillägga att jag har tröttnat ganska mkt på att blogga . Blitt dålig på det nu . Usch på mig . har aldrig tid eller ork .

Är mer inne på bilddagboken ; aaaamaanda.bilddagboken.se . Ni kan ju kolla mer där om ni är intresserade av mitt liv ^^ Haha ..

Kudden nästa , upp tidigt imon ju .

A<3R

Ps. Jag har värsta hickan . Vem tänker på mig ? Den ska jag döda , as jobbigt ju !

4 Februari

Idag har det varit vår i luften , ouh ja . När vi var ute var det helt behaglig temperatur . Med vinterjacka då . Solen sken , och man fick den så härligt i ansiktet som det alltid när solen inte varit framme på år och dar .
Heeeeelt underbart ialla fall :)

Helgen , var okej . I fredags var jag med mamma och pappa på akuten . Gissa varför ? Jo , pappa var dålig igen . Blir så trött på detta . Inte på pappa , utan att han aldrig blir bra . Tycker så synd om honom , så jag är världens snällaste . Gör värkligen allt för honom . Innan han blev sjuk , hade vi ingen jätte bra relation , pratade inte så mkt utan han var mer 'pappa'. Men när man inte visste hur det skulle bli , började man uppskatta tillfällena med han , och pratade . Nu har jag och pappa en jätte bra relation faktiskt :) och det är jag glad över , om det skulle hänt/hända honom någonting skulle man inte kännt att vi inte hade en bra relation , utan umgicks med varandra nu :) Det är skönt att tänka så . Guuud vad jag är glad över att han finns , och är just min pappa .

I lördags jobbade jag först , skulle jobba till 18 , men eftersom det var så mkt i stängningen (hela dagen, vi hade inte hunnit förbereda nått annat) så tog det till 18.45 , alltså 1, 45 joobbigt vare .
Sen gick jag hem till Nina , fick lite mat :) Sen hyrde vi film , och köpte godis . Bring it on , den tredje(?) , och åt semlor jätte mysigt . Fattar inte varför det går så länge mellan gångerna vi ses ? Usch , måste göras oftare tycker jag .

Söndags gjorde jag inte mycket , eller jo .. Eller naa , hade inte långtråkigt iaf , (diskuterar med mig själv) . skönt att sova ut , har inte gjort det på evigheter känns det som. Sen åkte jag till mormor & morfar , mamma och pappa var där också . Så vi åt mormors goda mat , och sen testade jag mormors folkdräkt . Satt som en smäck ju , helt perfekt .. Känner mig lite tjock faktiskt .. Att mormor är lika smal/tjock som jag , och hon är 65 !!!


Over and out / Amanda

RSS 2.0