23 December

Har inte skrivit på ett tag . Har "tappat lusten" att skriva , känns inte som nån läser ändå . KOMENTERA MERA !!

Imon är  det julafton , mysigt . Hoppas jag det blir iaf , ingen snö är det , och ingen alls julkänsla , blä !
Hoppas att det kommer , minns förra året , hade ingen julkänsla då heller, och det är inge kul ... Känndes som vilken dag som helst , men det är det INTE , det är en magisk dag . Ska det vara .

Är klar med alla julklappar , tur eller hur . Mamma fixade den sista igår , en motorsport tidning till min morfar . Tråkigt jagvet , men önskar man sig ingenting så får det bli nått sånt . Han har ju redan allt den mannen .

Uppdaterar lite senare , för nu ska jag till grannen och dricka glögg, lite julkänsla då kanske .

Over and out / Amanda

17 December

En endaste vecka kvar . TILL JULAFTON

Jag har funderat endel . Jag ska nog klippa mig ändå , eller ?

Vad tycker ni ?


image46

image45

13 December , Lucia

Okej , jagvet att jag blivit super dålig på att blogga den senaste tiden.
Men har haft så himlans mycket att göra, men kan skriva liten sammanfattning:

Måndag :Skolan . Blä som vanligt . Sen jobbade jag första gången på Bernads Konditori.
Gick jätte bra tyckte jag . Lite jobbigt att komma ihåg allting , men det räknar dom inte med att man ska göra efter en kväll på 4 timmar heller .
Denna kväll satt jag även med världens jobbigaste prov . Jag nämde det lite smått i ett tidigare inlägg . HATA MATTE.
Somnade 0130-02.30


Tisdag: Skolan, hade ett sugit matte prov . Hmm , påängen jag fick behöver ju inte nämnas , men det var ensiffrigt , Usch ja .
Jobba på Bernads igen . Gick jätte bra också . Hem , titta på despret , hur ska man klara sig utan det i tjaaa , hur länge det nu är ?! Tisdagar är ju fasen bästa tv - dagen ever .
Först Ugly betty (följer inte , men duger å se på),  DESPRET HOUSWIFES , Christine (askulju) , Brothers & Sisters  (följer inte varje avsinitt , men brukar kolla om jag inte har plugg, cptrött eller nått) . Sen lite senare 5 i 1 eller 5 över(trorjag?) är det ju ffs Sex and the city , och är man vaken då . Måste man hålla sig vaken i 30 minuter til.
Somnade 01.30- 02.30

Ondag: Skola , tog sovmorron (nej , jag försov mig) var i skolan 10 över 9 , så endast 40 minuter . Fast var typ klar med det arbetet så jag hann ändå . Sedan hade vi Yoga (!!!!!) med Pia , hotell-pia :) Jätte kul , vi gjode ju inte så avanserat , och jag frös (är iskallt på sense , särskilt när man står nästintill still barfota), men det var en jätte kul upplevelse . Skulle jag verkligen kunna tänka mig att "börja" på . Tyckte övningen när man stog på axlarna var roligast . Haha
Gjorde korv med morfar , blev jätte god . Och roligt hade jag också . Kan varit för jag aldrig är där själv . Måste bli ändring på det . Lite tråkigt ju ..
Hem till R sov där . Spelade Guitar Heroe lll . As kul . Jag äger , på easy :P Men jag ska börja på medium nu . Lägga till den blåa knappen , haha . Men det är fan svårt när det går fort också .
Somnade runt 01-02 .

Torsdag: Var cp trött i morse , också . Som alla andra månar . Jag har inte orkat sminka mig en enda dag denna veckan , snacka om trött .. Jag sminkar mig nästintill varje dag annars . Eller idag tog jag lite mascara bara för jag skulle på lucia .
R hade gått upp tidigare för att göra mysig lucia frukost . Och mysig var den , hade tänt ljus , kaffe , dukat fint och tinat lussebullar :) Allt detta en torsdags morgon . (för er som undrar vad r gjorde hemma , han är sjukskriven veckan ut för ryggproblem)
Kom försent på luciat (förvånad?) smsade typ 100 sms med jennie innan jag fattade vad dom  satt , på fjärde raden frammifrån . Krånglade mig fram , fick sitta där typ 3 minuter , sen var det slut .
Upp till skolan, woohooe , jag anna och lina fick åka med Leo , och vi kom på vad han hade hinkarna till , han skulle ju sitta på dom för han skulle se . Ni som inte vet är Leo våran franske "köks-lärare" och är 157 cm lång . Ja , väldigt kort . Haha . Men jätte rolig :) Bryter på franska gör han också , som en riktig romantiker ;)
Fixa lite i skolan , kom fram till att vi ska servera i folkdräckt på våran middag . Vi har norrland , och det är väldigt typsikt att man använder folkdräckt där uppe . Så jag ska låna mormors , fick det . Trodde jag aldirg . Hon är nämligen väldigt rädd om den , har sytt den helt själv , även vävt tyget . Hon är inte dålig min mormor :)
Sen hem till R , spela lite . Ringe Johanna, R´s treåringa kusin . Supersöt . Men ååhmaay , vilken energi . Som ett virvarr for hon runt . Jätte kul :) Fast när hon gick 2 timmar senare somnade jag , i sisådär 1,5 timma .
R gjorde tacos också . Sån duktig pojke .
Hem , smakade på ostkaka , sån diskution vi haft om det idag , flera styckna tilochmed , Yuusch vad det smakade äkligt , eller gick la äta med ingen favorit precis . Nu kan jag säga att jag inte tycker om det på rikigt :)
Får la se när jag somnar ikväll . Antagligen sent idag också -

Hatar det , ligge roch rullar , somnar några timmar innan skolan börjar och är helt seg resten av dagen . Ja usch & fy ..
image44

Over and out / Amanda

9 December

Vaaafaaaan läser man matte för ? Heeelt jävla onödigt . Om jag ska gå å köpa en glass , varför måste jag veta massa skit om hur mycket x är ? För mig räckr det med att veta hur mycket glassen kostar , och hur mycket pengar jag har .
det hjälper ju inte med en hjärndöd , handlingsförlamad lärare som pratar i gåtor . HUR JÄVLA SVÅRT KAN DET VARA ATT FÖRKLARA SÅ MAN FATTAR , DITT JÄVLA SNILLE ?!

som ni förstår har jag matte prov på tisdag . JAG GER UPP

8 December

Julklapps handel idag med käraste kusin . Mycket trevligt , fick några klappar inhandlade också , och även endel till mig :) Mycket roligt . Haha .

Var hos Emma igår , tack för en mycket trevlig kväll .
Kollade på Idol , snackade som fan . Shit vad högljudt det kan bli med 11 (?) tjejer i en soffa framför idol . Och det var inte sjöng vi gjorde , utan snackade . Den ene högre en den anre .
Drog sedan vidare till en as tråkig fest i ett garage med bara massa raggare. Kom lite fel . Vart på den festen i ca 10 minuter , tog sedan en buss hem till Emma/Fidde där vi han se vem som vann idol .
Sedan , efter ca en timma blev emma jätte trött och somnade . Så där satt jag , Vichan och Fidde i köket och tjötade i ca 1,5 timma . Sen begav jag mig hemmåt . Hade sjukt ont i huvudet , men det gick bort när jag fick sluta mina ögon och vandra in i den underbart undermedvetna världen .

Honey , tappade bort sin halsduk han fått av mig igår på krogen . Stackarn . Men det gör ingenting sweetheart . Du behöver inte känna dig dum eller ledsen för det :) Love ya .


Bea , jag gör inte så ! OMEEEH .

Over and out / Amanda


JOBBJOBBJOBB

Jag har fått jobb idag ! Yeehaa :) Känner mig så himla stolt , att jag lyckats fixa ett jobb till ! Eller ja , jag jobbar ju inte kvar på Malmborgs , men ett nytt . Helt själv .
Ska jobba på måndag - tisdag kl 16.00-20.00 . Så titta förbi så ser du mig .

Har varit i skolan idag också , eller ja det är jag ju alla dagar . Inte lör-sön iofs , men ni fattar .
Stannade hemma först , för vi skulle ju ha julbord , och eftersom jag har prickar på mandlarna (ihalsen) och är svullen , så får jag inte vara i köket . Smittrisken och det .
Men sen tänkte jag , vafan , mamma och alla ska ju gå , så jag kan väl gå iaf då . Så åkte in och fick vara i serveringen (jippie, NOOOOT) . Orkade verkligen ingenting . Hade 4 bord jag skulle ta hand om men jag pallade inte ens det  . Gick runt bara . Hade feber ett tag också tror jag .
Imorgon blire nog sängen för mig .
Måste vila upp mig tills FREDAG !!

Jag orkar aldirg sätta mig och skriva långa inlägg här längre .
Måste jag skriva mer ? KOMENTERA . Inge kul å skriva om ingen komenterar nått ,

Over and out / Amanda

image43

4 December

Varför säger du att du ska ringa , när du inte gör det ?
Varför säger du att du vill , men när det dyker upp något bättre väljer du det ?
Du tror inte jag fattar , att det inte är genomskinligt .
Men jag är tamejfan inte dum i huvudet .
Jag frågar dig INTE EN GÅNG TILL.
Du har sumpat alla dina chanser .
Biiaatch

Over and out / Amanda

3 December

Ville bara skriva att jag älskar Robert så enormt mycket .
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta , älskling .

Over and out / Amanda


2 December

Var på fest igår . Kulkul . Eller ja , jag hade förfest endast flickor välkommna . Verkligen super kul . Hade jag iaf . Sen stack vi till Fidde och var där . Sen åkte jag buss hem . Ovanligt måste jag säga . Åker aldrig buss ju . Fast det var ju bara ifrån månsarp så det var ju inge långt . Haha

Var dock inte roligt när jag kom hem . Hände endel saker som inte var roliga , och arg var jag . Men skit i det . Ingenting jag berättar om här . Inte för min skull utan för din skull .

Skriver inte alls ofta här längre , orkar inte det . Vet inte varför ..

Maaaaah
Over and out / Amanda

RSS 2.0