26 November

Sitter i skolan och har näringslära . Gör nada , eftersom jag redan har gjort allt . Ska göra någon utställning med hur mycket socker det är i olika saker , men några har redan gått in till coop för att köpa saker , så vi sitter här och väntar på att klockan ska gå .
Har kollat på lite digitalkameror , hittade en som verkade vara bra , kostade bara 1500 också . Fast har inte bestämt om jag ska köpa kamera eller mobil =/ Just nu lutar det åt kamera . men kommer nog ångra mig till mellandagsrean . Haha . Fast jag har redan typ 1000 eller mer sparat , så tar man bara julklappspengarna också . Göttans :)

Hade cpkul på förfesten i lördags . Måste göras om :) Haha .

Hälsade på min far igår :) Är på bättringsvägen det märker man .
Sen ska han ju tömma hjärtsäcken på vätska som han fått idag eller imon , sen ska han antagligen vara kvar till onsdag då han ska på någon annan koll . Ja , stackars min lilla pappa .
Så fucking hemskt att se han så liten och ynklig . Efter allt det han gått igenom , kan det inte bara få bli bra , och han kan börja vara normal . Paaaappa , bli bra . KOM HEM TILL OSS I TABERG !! Vi saknar dig så !

Nu ska man väl hitta på något skolarbete eller nått .
Robert <3
Over and out / Amanda

25 November

Har varit i Sk idag . Kul . La ju värsta bällen när vi skulle gå till festen . Skulle typ spring-dansa eller nått så var det värsta hala fläcken , så jag gjorde några snygga halkmoves (såna dära snygga när bena flyger åt alla håll) och la mig sedan pladask på magen . Har ont i mitt knä nu som fan . Men det går la över tills jag gifter mig .
Sen när vi skulle hem , fick vi stanna tre-fyra gånger säger inte varför , men det var iaf inte jag som skulle ut . Rostam var lagom road . As sur . Kostade 600 kr . Och vi var sex st så det blev 100 kr var , fast Jimmy betalade åt mig . Så han ska få pengar någon dag nu snart . Inte glömma. Det är ju lätt hänt att man gör det .

Igår var vi på saw IV .. Den var inte så läskig , mer äcklig , eller så . Fast jag höll för öronen typ hela tiden , precis så man hör , men inte skiter ner sig om det blir äckligt . För det är ju ljudet som är det lebbiga , inte bilden . Eller jo ,den också , men ljudet gör ju så man hoppar 1000000 meter upp i luften .

Nu ligger min superduper söta pojkvänn i mitt knä och sover . Haha . Han är ju för söt han , så jag kan knappt skriva (är det några stavfel så beror det antagligen pådet)

 Nu ska jag joina robert .
Godnatt

Over and out / Amanda

Min mobiltelefon

Lite things från mobilen !
1. Vad har din mobil för färg?
Vit
2. När köpte du den?
Fick den för ett år sen , ge mig en ny .
3. Vad är det för märke?
sony ericsson
4. Vem ringde dig senast?
Annie
5. Vad står det i ditt senaste mottagna sms?
att jag ska ha det kul på träninge ^^^,
6. Ungefär hur många sms har du i din inkorgen?
ca 100
7. Vad heter din kontakt nr. 12 i din kontaktlista?
Börsnytt :/ Hur fick jag in det i mobilen
8. hur många kontakter har du på A ?
8

Denna har jag snottat av Amanda :D

20 November

Ska igentligen plugga nu . Men har man allting på datan är det ju lite svårt att hålla sig till enbart läxan .

Träning sen , sköönt . Eller ja , träning om jag kommer in på passet , orkar verkligen inte gymma , känner mig som värsta fjanten där inne , bland alla biffar . Så komme rjag där och orkar knappt på lättaste . Eller ligga där inne med rumpan i vädret . Hah . Men jag är ju näst in på listan , så hoppas jag kommer med =)

Orkade verkligen inte skolan idag , eller svenska orkade jag . Men inte matte . Våran mattelärare pratar i gåtor , han kan inte säga så är de , oh så är det inte . Han säger bara Så kan det vara . Sen om man tex frågar varför satte du en etta där ? Då kan han säga ; för att ag ville det . men ofta man fattar nått om han inte kan säga ja eller nej ens . Usch , vad fan gör han som lärare , han skulle la vara matematiker eller nått ist , så kan han ju ha sina j*vla ettor vart han nu vill . Fast samtigt lär jag mig jätte mycket , och förstår på samma gång som jag inte förstår . Men idag orkade jag verkligen inte med hans jävla snack om ettor och gåtsnack . Så jag gick 1,5 timma tidigare . Jobba hemma sa jag . IN MY ASS . än så länge , kommer antagligen sitta med det ändå . PLUGGHÄST Fast det är jag inte

Och det händer aldrig nått i mitt liv , så jag kan inte skriva nått ..
Eller jo , på mattelektionen vek vi pappersflygplan , och hade tävling med . Mitt förlorade , Felicias vann . Men Jennies var tamigfan fulast .

Nutvivlarjagpådigockså Skadublilikadansomhenne Dettyckerjaginteom dugerjagbarasomreservkompis dåumgåsjaghellremednågonsomintetarmigförgivet Freak

Over and out / Amanda

Ps , Aaaamaanda.bilddagboken.se är mitt nya namn :) Det andra lät så groteskt

19 November

Idag har jag varit i skolan , dagen gick fort och smärtfri . Skönt . Tog tåget hem med Feffie , Annie Sk bor , och Jennie , från Nrhm . Jennie fick gå , och lika så jag . Men var hemma på 15 minuter . Ska nog åka tåg imon också , får man ju lite motion . Av att gå i en ca 1-1,5 km lång backe . Hela vägen hem till mig är backe . Eller iofs så är taberg en oändig backe , hemskt om man ska till någon som bor i närheten . Värsta träningspasset . Det kanske man ska se posetivt på ?!

Var och tränade förrut . Skönt , jag älskar de passen . Doreen , hon är ju för go hon . Alltid lika glad och sprallig =) Börjar ju få en rejäl mage nu också . En stor guldstjärna till Doreen ! Hon är guld värd !!! =)

Jag blir trött på ; Att jag inte fick redovisa på engelskan , att fritiden är så kort , att jag är fetare än jag vill vara , att morgnarna är så tidiga (varför kommer morronen allid flera timmar för tidigt ?), personer som är en person när de är ensamma med mig , och en annan när vi är fler . Att det alltid är så mörkt på morronen , månar för övrigt (asså morron) . Ja , usch listan kan bli lång . Jag är SÅ gnällig när jag är trött . Och det är jag just nu . Trött .

Kul att du lurade mig att han var död . Jävla skitunge . Varför gör man så ? Blev fan livrädd . Ja , usch , döden är ingenting att skämta om . Det är på allvar . I alla sammanhang . Tänk sen , om det är på riktigt , då är det ingen som tror dig . "/

Ibland undrar jag om du är dig själv när du är med mig , eller om du bara spelar . För sen blir du en helt annan person , när du är dig själv ? För jag tycker bäst om dig när du & jag är ensama. Är du dig själv då ?!

Och Amanda har skaffat bilddagboken : Yxjavel.bilddagboken.se Kom och checka mina bilder vettja ^^,

Lovar att fortsätta skriva här till mina trogna läsare ;)

Over and out / Amanda

15 November

Jag vill ha jul nu ! Längtar nått så förskräckligt efter jul , nyår , jullov och alla härligheter . Mys .
Lussebullar ge mig !! Måste verkligen baka det nästa vecka . är så himla sugen . Tänkte säga till mamma att vi kunde göra det idag , men hon var ju inte hemma när jag kom , och nu är det ingen idé .

Ont i huvudet (mitt fel , glömt glasögona varje dag hela veckan) , nacken , ryggen , höfterna , benen & fötterna + att jag är trött . Ska träna idag också . Iofs så behöver jag det , är så trött hela tiden , och träning blir (ska man bli iaf) pigg av .

Vad fan har du sagt?! Vad har jag gjort dig nu då ? Tack så jävla mycket .

Pigga upp dig nu Amanda
image42
Britney Spears , där var hon HET . Synd att hon slarvade bort sitt liv .

/ Over and out / Amanda

Löööördag here I come

13 November

Trött i hela mig . Usch vad jobbigt det är när det är så mörkt ute hela tiden . När man går in i skolan är det mörkt (inte riktigt ljust iaf) och när man kommer ut börjar det skymma . Kul att vi sitter inne alla de ljusa timmarna framför datorn (nej, jag gnäller inte över datorn). Jag tycker att man kunde införa fönster tak , så man kan njuta av de ljusa timmarna . Få lite solljus energi .

Träffade mamma på stan idag . Köpte ny borste, deo , födelsedgs present till älsk (kan inte säga vad , för han läser säkert detta). Sen fick jag en kofta av mamma också , som jag glömt att testa . För hon köpte den till mig innan jag kom . Snottar alltid hennes svarta , så nu fick jag en egen :) Haha . Snällt . När vi satt och fikade (syndare AMANDA , fyy skäms) bara kännde jag hur nackspärret kröp sig fram , helt läskigt . Typ "snart kommer jag få nackspärr , kände värkligen att jag fick ondare och ondare hela tiden . JOBBIGT , så nu har jag as ont .

Nej , nu är klockan alldeles för mycket , måste ringa han också :)
Btw skolkatalogen kom idag . Jag ser ut som ett miffo , se efter själva John Bauer gymnasiet , Daga . Sitter i mitten . Freaaak .

Du är bara för mycket , jag står inte ut en dag till. Vad är ditt problem . Mitt problem är DU!

Over and out / Amanda

11 November

Var hos Stephie och Nille igår , vi hade jätte kul =) På festen också , lite tråkigt när man inte känner nån , men alla där var ju iaf lite mer pratiga än vad endel är här . Snöade som fasen typ hela kvällen , och vi skulle gå typ 5 km . Men vi fick skjuts både fram och tillbaka . Gött .
När vi skulle hem sen så råkade jag somna när vi åkt typ 5 km , och vaknade upp vid kinnarps arena , bra jobbat Amanda . Robert hade fått sitta och köra den tråkiga och långa sträckan helt själv . Han sa att det inte gjorde nått , men man känner sig inte så rolig .

Skola imon . Tråkigt , roligt ? Inget av det faktiskt . Skolan är inte tråkig , och definitivt inte rolig . Den är ingenting , typ . Haha .

Kolla in klippet ifrån i fredags . MIN MAGE ÄR FÖRSTA BILD !! As kul vare
http://www.youtube.com/watch?v=iFRzpMjKchQ

Ska ringa älsk nu .
Godnatt allihopa

Over and out / Amanda

10 November

Jag har kommit på mig själv att njuta av snön . Går och tittar ut hela tiden , och får sån lust att bara slänga mig ut . Vad händer med mig ? Jag har alltid varit snömotståndare . Typ hatat vintern mer än allt annat . Men det är väl bra att jag tycker om snön :) Längtar också till julen mer än något annat , gjort det typ i en månad eller nått . Inte just julklapparna och maten , utan detdär mysiga över det hela . Alla ljus som är tända , hur kallt och vitt det är ute och så varmt det är inne . Tänk er en eftermiddag , tar ett glas julmust/kaffe och en lussebulle framför julkalendern . Hur lockande låter inte det då ?

Var i Sk igår . Det var kul =) Annie och jag öppnade dansgolvet . Massor med gånger . Haha . Tyckte synd om honey bara , han var ju tvungen att hänga med och köra mig , och dessutom vara nykter då . Tror inte det var hans roligaste kväll kanske . Men jag hade kul , som fan =) Kort togs det , tror felicia hade 140 kort när vi åkte ifrån sk till bankeryd . Ojojoj . Kom nyss på vad vi gjorde med min och felicias mage , tittade efter , och det satt kvar . Får ta bort det i duschen sen , om det går :) Det står ; jag älskar Feffie med stora bokstäver över ja , hela magen :) På hennes står det ; Jag älskar Amanda Yx . Haha .
Påvägen hem köpte jag och Robert MAX mat . Dålig vana , gjorde detta förra helgen också . fast jag åt inte så mycket igår , typ en halv liten hamburgare . Men ändå .

Ikväll bär det av till Tranås ist , kul :) Ska ju festa med Stephie & Nille , har typ 20 Xider , hohojaja . Eller ja , jag och robert . men ofta jag klarar 20 cider , kalla mig klen , men det gör jag inte (A) Haha .
Kommer säkert ha jätte kul , bara inte alla är sådär stela , som jag inte är . Haha .

Pappa & mamma åkte in till akuten med pappa i morse . Han hade jätte ont i lungan . Antagligen lunginflammation . Man kan ju få det när man ligger ner mycket .Man andas inte med hela lungorna på samma sätt . Så det samlas vätska(?) i dom . Jag 'är inte säker på detdär med vätskan men . Hoppas mamma ringer snart . De åkte vid 9 och har inte ringt än , 14.30 . Jag dör .

Älskar robert & pappa . Btw köpte jag farsdag present igår .

Over and out / Amanda

Ps , kolla in filmen som kommer på youtube från festen igår . magarna är med .

8 November

Min mage och jag , vi är inte överens . Inte på långa vägar . En vecka sen vi var sams nu . Dagen började ganska bra faktiskt (medmagen), fick ont lite dåochdå men inget farligt . Sen på bussen hem fick jag så jävla ont så det känndes som jag gick sönder innuti . Tänk er värsta mensvärken någonsin gånger en miljon .

Vårdcentralen ringde just hit (under tiden jag bloggade) och sa att jag skulle få magkatarrs medicin . Hoppas att det hjälper iaf . Har bestämt mig för att jag ska äta mycket fibrer och dricka mycket vatten för det är bra för magen . Fibrer binder nämligen vätska , för er som inte visste det .

Serverade i skolan idag . Gick bra , några missöden bara .. Gjorde bort mig lite , men det är ingen fara , det gör jag allt som ofta :) Haha .

Over and out / Amanda

7 November

Hemma , med magen . Jobbigt att jag fortfarande har ont , men ska försöka gå imon .. Missar så himla mycket när man är borta , och det är INTE bra . Hatar att komma efter och få göra allting sen , så jag har mejlat alla lärare och frågat vad jag ska göra , så jag gjorde nästan klart svenska arbetet igår . Iaf halva .. Hade vi bara en lektion med det igår , vad ju as mycket =/ Det skulle man inte hinna på en lektion .. Ska göra lite matte sen också , om jag fattar nått så att säga . För Mats sa igår att han skulle lägga upp uppg. 1-4  + förklaringar . Men det hade han inte gjort igår eftermiddag , när jag kollade . Hoppas han har gjort det nu , annars får jag mejla han igen då .

Ska snart ta en promenad med musik i öronen och sen hem och ta ett bad med lugn musik :) Hittat en jätte bra skiva med avslappnande låtar på . Helt lugn blir man . Försökte kopigera in låtarna på datan så man kunde sätta in dom på mobilen , men det gick inte , inte när man skulle spela upp dom , då kom det typ massa andra album som man kunde köpa eller så .. Helt lustigt .

Nej nu ska jag gå en promenix. Har inte tränat på hela veckan ju =/

Over and out / Amanda

6 November

Arg som fan på Victor . Han är helt cp , måste verkligen ha tv:n på högsta volym bara för att störa mig . Så jag satte på musik på högsta men då skriker ju pappa nerifrån , så båda fick sänka . Och slutade vi inte bråka fick vi stänga av tvn . Gärna för mig . Jag sitter gärna på mitt rum , har ju både tv och data . Victor har bara data utan internet , fjortisen . Usch vad arg jag är på han ,  ibland önskar man ju att man kunde stänga av honom , eller vrida ner volymen på han . Gaaah .

Var hemma från skolan förövrigt idag , ska stanna hemma imorgon också . Måste få ordning på magen , det börjar bli bättre men är typ helt matt och svimmfärdig eller så .. Konstigt . Måste iaf bli bra tills helgen .
För då ska jag och robert till Stephie & Nille !!! Kulkulkul . Ska på fest och sova där lör-sön . Jätte kul att träffa henne , as länge sen ju =)

Måste också klaga på Lena , vår lärare . Jag är 100% säker på att jag lämnat in flera arbeten på papper till henne , eftersom internet/fronter krånglade ett tag innan vi gick ut på praktik. Men som vanligt med henne slarvar hon bort papprerna och säger att hon inte fått in dom . Bara ett . Ibland vill man mörda . Så nu måste jag kanske göra om alla dom arbeterna , bara för hon är så slarvig . SUBBA

Älskar Robert
Over and out / Amanda

5 November

Magkatarr

4 November

Fick sova i vardagsrummet hos robert inatt . Hans bror Kim hade en brutta med sig hem , så vi ville inte störa . Så vi bar ut alla sov grejer och sov där . Lite hårt , men mysigt :)
Vaknade idag av att världens sötaste unge kommer hem till robert . Johanna . Så det var bara att stiga upp och leka med henne . Fast klockan var ju faktiskt 12.15 så det var dags .
Så lekte med henne några timmar , trött efter ett tag . De är intensiva de där treåringarna .
Sen när vi vaknade i morse hade robert ett typ 10 - 15 x 5 cm stort blåmärke på armen . Hur fick han det ? Bev lite förmycket för hans del igår xD

Har iallafall fortfarande jätte ont i magen , fast inte lika som igår . Typ öm , svullen och hård . Gör ont i "omgångar" eller så . Inte kramp , men typ ont när jag "byter ställning" .
Mamma sa iaf att vi ska ringa och kanske åka till sjukhuset / vårdcentralen imon . Eftersom jag haft detta sen i torsdags , och det inte försvinner . Lustigt . Hoppas det inte är något iaf , har varit sjuk två gånger denna hösten , en gång på penicillin , men det tog 2 veckor för dom att inse vad jag behövde , och en vecka innan det var jag sjuk i två veckor . Bläää . Jag som aldrig är sjuk .

skola imorgon , lite kul kanske . Att träffas , de flesta har jag ju inte sett på sex veckor . Det där med lektioner är jag inte så intresserad av .
Just fan , får inte glömma packa ner datan efter detta också :)
 
Fick bajs ont i magen nu igen . Hjälp mig .
Ska ner och gnälla nu .

Btw min gårkväll var supertrevligt , ett undantag bara ; Gurra i ett nötskal .

Over and out / Amanda image38
Obs gammal

3 November

Undra vad det är med min mage , svullen som ett as , ser nästan gravid ut . Asså när magen är liten , just har börjat synas .. Konstigt  .. Vet någon vad det kan vara . skriv gärna en komentar  börjar bli jobbigt . Har haft såhär sen i torsdags ..

Over and out / Amanda

3 November

Mitt liv suger . Hatar allt . Finns ingenting att göra .

HATHATHAT

3 November

Har så ont i magen :/ Har haft det i tre dagar nu . Jätte ont verkligen . Kan inte resa mig upp från en stol utan att det hugger i magen . Sen är jag heeelt svullen också , och stenhård .  Sen idag när jag vaknade kunde jag knappt gå raklång .. Usch ja , konstigt att jag är svullen och hård på magen , det brukar man väl aldrig bli ?
Undrar vad det är ? Nu kom mamma och pappa hem så jag ska fråga dom vad det kan vara ..

image37
Mina nya jeans :)

1 November

Varit på Lager 157 idag , och alla butiker runt där . Kul faktiskt . Var inte så sugen igår /imorse men det löste sig .
Hittade iaf ett par jeans med hög midja , en svart t-shirt och en marinblå kofta . Kan ha allt tillsammans , men jag ser ut som John Travolta (i filmen Grease) i jeansen och t-shirten eftersom ärmarna är lite avklippta eller så . Hah . Ska nog ha en tröja över så jag inte liknar han . Vill inte se ut som en man på 70 - 80 talet ellr när det var ..

Sista dagen på praktiken imon också , ganska härligt . Tycker faktiskt det är roligare med skola än praktik .. Kan vara för man inte behöver göra så mycket i skolan . Har knappt haft några läxor än .. Men det kommer antagligen det också .

Orkar inte skriva mer , det är nog ingen som läser  om mitt urtråkiga liv .

Over and out / Amanda

1 November

Japp , klockan är över 00 :)

Ledig ifrån praktiken imorgon , härligt . Ska till Lager imon med mamma . Kulkul .
Fast har läst lite bloggar nu , och alla ska dit imon :/ . Hmm , aja kul att träffas kanske .

Är super trött på mitt liv . Ingenting är som det ska.

Over and out / Amanda

RSS 2.0