Imorgon.

Åker vi . Hell yeah , vad kul det ska bli . Bort från allt regn och rusk . Packar för fullt hemma fast just nu är jag hos robert och lägger in låtar på min mobil , för det är ju inte så kul att lyssna på grekisk (eller vad dom snackar för språk) radio :D Haha .

Var på fest igår . KulKul . Typ alla från flahult var där .. Kul att träffa så många man aldrig träffar annars .Skönt att det var så nära hem också , haha .

Mamma kom hem från götet idag . Hade köpt en jätte fin tunika / linne till mig , och två par knästrumpor . as hett :) Grått alltihop ,
Hörs om en vecka och lite till !
Ayia Napa here we come !

Älskar robert mest !
Over and out !

Lugg

Japp , lugg har jag nu . Eller ja , lugg har jag haft de senaste tre åren kanske . Men nu är den rak . Inte snelugg som innan alltså .
Blev jätte nöjd faktiskt . Ser inte så himla rund ut i ansiktet som jag gjorde en annan gång jag hade rak , Superduper nöjd alltså . Tunnat ut det också , kortare uppklippt .
Köpte även sista presenten till mamma . Och ett linne till mig :) Jätte fint svart som sitter åt ovanför brösten sen är det "jätte" stort och sitter åt längst ner , på H&M

Nu ska jag gosa vidare med robert :) Älskar han så mycket !
Over and out / Amanda

Ge mig !

Sitter i skolan och gör ingenting . Ska skriva en grej , men den var jag typ klar med igår . Hade bara 2 frågor kvar när jag kom idag . Och det var svåååra frågor . Får typ hjälpa alla :) Har faktiskt skrivit 976 ord :) Amanda duktig minnsan .

Bara 6 dagar kvar . Längtar så in i . Bara få komma bort från Sverige . Regnet , kylan och alla äkliga snoriga människor. Ja inte alla då förstås . Om 7 dagar ( åker om sex är framme om 7) sitter jag på stranden / poolen och dricker min första drink. Hell yeah .
Fick 1000 svenska kronor inväxlat till cypriotiska pund av någon som ville vara anonym igår :/ Varför i helvete vill man vara anonym om man ger bort 1000 kr ? Nu kan man ju inte tacka eller nått . Pappa vägrade säga vem dom var ifrån också . Maah .

Klippning imon . Känner att jag ringt alla mina viktiga samtal nu också . Alla utan ett . Ringa praktikplatsen igen också .

Känner att jag måste ta på mig mina glasögon , har inte haft dom på hela dagen . huvudvärk :/

Ringa robert sen . Underbara prick . Love <3
Over and out


Fast så är det ju

Köpt nytt halsband idag :) Jääääätte fint , haha . Typ silvrigt med en ring eller vad man ska säga längst ner. Typ bara "konturerna" eller så , och så är det platt . Aja jätte fint iaf :)
Tränat idag också , FASEN vad svettigt . Riktigt jobbigt , men idag tog jag i , hade massa energi . JÄTTE SKÖNT !

Nu ropade mamma att min gröt är klar :) Mumma , mamma du är snäll (A)

Älskar robert mannen i mitt liv !
Over and out / Amanda

Blogga

LOVISA har varit här i helgen .. Eller ja , hon kom till jkpg i torsdag , och till mig igår . Så vi lekte igår och idag .. Bakade dumlekakor eftersom hon tycker dom är så goda :) Sen kom Matilda och fikade och stannade hela kvällen . Käkade pizza och tittade på film . Mysigt , sen sov lovisa här , i min säng :) Nu när jag jag har min säng mitt i rummet och eftersom den är "så" bred får det inte plats någon madrass nån stans . Mysigt mysigt .

Nu är min andra älskling här . Vi tittar på fear faktor , dom ska ta bort insekter med munnen från ett rep och lägga i en skål på en våg .. As äkligt , mår illa bara av att titta på det . Men men ..

Nu har jag bestämt hur jag ska klippa mig :) Ska boka klippningstid imon . Ska klippa upp håret jätte mkt , mktmktmktmkt mer än vad jag har nu , och rak lugg TROR jag .. Ska fråga frissan om jag kan ha det eller om mitt ansikte blir konstigt i det ..

Bara 8½ dag kvar nu !
Over and out .

Gräsklipparn

Hell Yeah! Idag har man klippt gräset för första gången i sitt liv. Gick lite trögt i början , men det blev ju en helklippt gräsmatta tillslut :) Duktig man kan vara då . Var ju lite rädd för alla djur som finns där först .. Getingar och spindlar och sånt . Men jag övervann rädslan kan man väl säga :)
Ska bada idag , och göra ansiktsmask . Känner att jag behöver fräschas upp efter att jag varit sjuk (och fortfarande är förkyld) . Ska dock till skolan imon , om jag inte mår sämre imon nu efter jag var tvungen att klippa gräset.
Blir så arg på mamma också . Hon vill inte ge mig några pengar när jag hade klippt gräset , fast Victor får det när han gör det . Då sa hon att han får det bara för han betalar av hans cykeldäck som pappa köpte till han för 750 kr . Men vad fasen , det är ju samma sak , eller ?!

Snacka om att jag längtar till Ayia Napa nu asså , vill bara komma till solen och badet . Ska förstås festa också  :)
Har lovat att bjuda mamma på en paraply drink där nere i försen födelsedags present . Hon fyller ju år den 20:de och vi åker natten till den 25 , eller ja planet lyfter 00.15 den 25 , men vi kommer till flygplatsen 24 , så vet inte redigt vilket datum man ska räkna men ändå .

Pappa , på tisdag är det fest ! Då är du äntligen klar med strålningen / cellgifterna !!
Maah , snacka om härligt .

Nu ska jag gosa med robert som sitter här brevid mig :) Jag tycker om han mktmktmtkmtmkt . Ja , det är sant . Tro det eller ej . Men jag älskar han mest i hela världen <3 åååh , nu log han mot mig , världens vackraste leénde har den pojken , man smälter bort i det . Maaah !

Älskar alla nära & kära :) Såklart
Over and out / amanda

Juste , måste ju skaffa nytt pass också , det kom jag på i gårkväll . När roberts pass hade kommit . Ringde pappa och sa det , vad förvånad han blev . Tur att jag kollade i tid . Våra pass räcker ju bara i 5 år , jag var 11 år på mitt pass , skulle fylla 12 . det gick ut i början på juni / juli . Man ser knappt att det jag .. Haha :) Skönt med nytt , så man ser okej ut iaf . Eller ser att det är jag , annars kanske dom stannar mig i tullen och säger : No , this is a false passport. Fan vad jag skulle garva då :D

Resan är Bokad !

Japp , nu är resan bokad . 25 september åker vi , och är borta i en vecka ! Fy fan vad härligt . Robert ska ju med också , kulkulkulkul !

Är sjuk nu också ju . Så himla jobbigt . Så förkyld är jag , har knappt kunnat sova inatt , vaknar heeela tiden . Usch och fy ! Jag som ska jobba imon också . Och gå på bio ikväll , robert ska ju bjuda mig :) Jag måste orka , jobba och bio . Men det är klart jag gör :)

Ringde mamma förrut så hon kunde tycka lite synd om mig , och bad henne köpa med sig fika hem :) Tur att mamma är en lika stor gottegris som jag :)
Älskar er ,

Over and out

ps. pappa är klar med strålningen på tisdag . Då är det bara operation som väntar . ds
image13
Hotellet, Melpo Antia heter det .

RSS 2.0