Glass

Har precis fått glass av Lena :) Tänka sig , att hon kan vara snäll . Och hon som är så sträng att man inte får äta . Sen sa hon att vi skulle skita i och städa idag . Göttans . Ska göra det imon istället . På hotell , gött , för det suger röv . Har sovmorron imon också , INTE GLÖMMA !! Som jag gjorde idag . Kom klockan 8.00 när vi började 9.30 , jobbigt .

Min honey kommer och hämtar mig snart . Min lilla snuttegull . Älskipälski , underbart ♥
Vi ska ju ut och springa på torsdag .

Älskar robert massa .
Over and out .

image8

Måndag .

MoiMoi =)

Har städat hela köket idag , i skolan . Stoooort . Fast jag och madde hade bara ett kylskåp , så det var inte så farligt . Men vi skulle göra frullen också . Gick jätte bra , NOOOT . Glömde äggen typ tre gånger , fast dom blev ganska goda , tycker jag iaf . och bröden , dom glömde jag i ugnen , så Daniel fick ta ut dom . Skit samma , vi kan inte hålla reda på allting heller :)
Sen när vi var och tvättade i tvättstugan , tänkte jag att jag skulle hälsa på Robert , som var i skolan idag , (han är ju på ljungarum annars) , först hittade jag inte till Klampe , så Madde fick visa . Sen när jag hittade säger jag till robert , eftersom han hade lektion; Kom till tvättstugan sen . Alla där inne började as garva .. Inte så konstigt , dom kunde ju inte veta att vi tvättade , så roberts lärare bara ; vad ska ni göra där då ^^ ... Fast det hörde inte jag . Ooouh Nooouh ..

LOVISA min prinsessa var här i fredags , saknat henne som fasen . Jag och robert ska ju åka ner till henne , så ska hon , tim (hennes pojke) , jag och min honey åka över till danmark . Kulkul =)
Har lite bilder från i fredags , men min sladd är fortfarande hos Nina . GE MIG :) Så kan tyvärr inte lägga in de miljader bilder jag har på digetalkameran .

Älskar robert massa .
Over and out

Mjo

Hejhopp , typ .. gummisnopp =)
Igår var jag i staden men mammsen , underbart . Har inte hittat på någonting på jätte länge hon och jag .
Fast hon har varit sjukskriven i 8 veckor , hinner vi bara inte . Hon har massa att göra , alla vill prata med henne på tele , och när hon inte har nått att göra , jo , då ska jag iväg . Inte bra , Inte bra .
Inhandlade lite nödvändiga saker igår;
- Klänning till skolavslutning / honeys student (congrats)- Baggy jeans , korta , slutar under knät .
- Stort linne , som man kan ha leggings under .
- Typ "väst" som är kort i magen , och med armar. Blå och vit randig är den .
- Deo :) Yeah , nu luktar jag gott .
- Rengöringslotion , testade en ny , den gamla tar inte bort puder och råch (höhö så uttalas det iaf). Den var lime grön, och man pumpade ut det och då blev det skum =) Funkade prima igår , fast hade nårra finnar när jag vaknade . Beror på den kanske ?

Det var allt =) Nu är mina pengar slut , fast jag får ju lön idag , och studie på tors . Och på fredag ska jag till sköna jag och få en festmake up :) Ska kanske köpa en grön ögonskugga också , (den är mkt finare än det låter)

Lotta ringde igår och frågade om jag kunde jobba lör . Klart sa jag , Bra säger Lotta , du börjar klockan 8.00 , Jippey ! Skulle typ skära köttbullar eller vad hon snackade om , aja cash .

Ikväll ska jag träffa min egna tösabit , Vollo kommer till Jkpg . Underbart , saknat henne . Hon flyttade i sommras till Malmö , träffats 5 - 6 gånger efter det , och snackar . Men ändå .

image7
Ska ta massa kort .
Älskar robert massa . Du är min , för evigt .
over and out

Kul dag .

Igår .

Men inte idag , jobbigt jobbigt..
Över till igår, dagen började faktikt tråkigt .. Skulle städa hela metodköket , och då menar jag verkligen allt . Diska allt som finns , städa alla kök jätte noga . Tömma alla skåp , skura alla skåp och rengöra ugnen .. Det kanske inte låter så mycket , men det var DIIIISK , eftersom allt skulle diskas , och det var faktiskt pågrund av disken allting blev roligt =)
Vi "råkade" hälla i massa diskmedel i diskmaskinen , höhö .. Det skummade lite grann ja , typ överallt .. När diskmaskinen gick , typ flöt skummet över diskmaskinen , as kul =) Det var lite till skum i diskmaskinen när man öppnade :P Hahah ,
Väntade oss värsta utskällningen , men Lena bara skrattade :P haha ..

Vi diskade ju grytunderlägg också , och la dom i fönstret för att dom skulle torka . Men det är ju kul att kasta frisbee , så det råkade komma i buskarna neranför .. Fem våningar ner .. Som tur var kom den precis i kanten på busken , så vi kunde ta ut den , med då ska smarta Stephie kasta en gång till . Och då hamnar den längst in i busken - busken är ca 15 meter lång.. Så det blir krypa i busken . höhö .
Hittar en jätte bra ingång , men när vi närmar oss (tror vi) kastar alla vatten på oss uppifrån fönstret , så då kan vi inte gå mer .. Fasen , det var kul ..
Sen fick dom inte kasta mer vatten för våran lärare .. Och så tog vi en annan väg . Som var lite svårare att gå , fullt  med taggar . Så kommer vi fram till grytunderlägget (vi hittar det) , och samtidigt ser vi att det var på precis samma plats som vi stog på förrut .. bara att vi inte sätt den då .. Haha
När vi kommer in i skolan ser vi hur vi ser ut .. Våra skor , som man bara får ha i köket är kolsvarta av jord . och alla kläder är lagom skitia .. Plus att jag har massa rivsår av taggarna på busken ..

Gjorde mitt balhår idag också .. Blev jätte fint , lägger nog upp bilder sen , när nina är hemma från London , hon har min sladd till datan .

Älskar Robert massa !

Over and Out

Jobb , Jobb , Jobb .

Idag har jag jobbat , hos pappsen .. Suger röv , men man får ju pengar så värt :) haha ..
Sen när jag hade jobbat klart , åkte jag och Kattis hem till henne , för att jag skulle testa balklänningen med sjalen hon sytt i samma tyg som klänningen , trodde inte det skulle bli snyggt , för mycket rött lixom , men det blev faktiskt as snyggt , vi ska typ rynka den lite och göra så den sitter ihop därframme , svårt att förklara , men ska ta kort :)
Har fixat nya skor också , som inte gör lika ont som dom andra , smycken och väska .. Nu är det bara håret kvar :) haha .. MÅÅÅSTE RINGA .

Igår jobbade jag också , på Malmborg , mktmktmkt roligare där .. Fast det var ganska segt igår .. Eftersom det var så lite kunder .. Jobbade från 12.00 till 19.00 , så var trött när jag kom hem , eftersom jag varit i skolan mellan 8.00 till 11.00 , hade bara en stress timma imellan .. Jobbigt :/ , men det löste sig .

Undra vad man ska göra i helgen .. Inget jobb vad jag vet iaf ..

Älskar Robert meeest <3

Over and Out

Bilbilbil

Hejhopp. Idag har jag , robert , hans mor och far varit i Gislaved och inskaffat en bil till lillpojken :) En röd ford escort , två dörrars , precis vad jag ville ha . Det är ju mktmktmkt mysigare tycker jag . Den bilen hade fan inte gått alls långt , 6000 mil , och det var årsmodell -89 . Pappas bil som är ett år gammal har redan gått över 3000 , så det säger ju en hel del . Det är ju ingen ac i bilen , men det blev kallt ändå (det var ganska kallt ute) så när jag vred upp värmen sprutade det in löv , haha , hade glömt att det kan göra det i gammla bilar . Men det skönaste med bilen är nog att det bara är bandspelare i :) Fast han ska byta ut den till stereo i veckan tror jag . Snacka om fin studentpresent han fick . Det är inte alla som får det . Så imon blir det bil till skolan :)

Nu över till balklänningen , den blev klaaaaaar ! Nästan , haha . Ska bara sy upp kanten längst ner . Här kommer bilderna jag tog igår;
image5
Här är klänningen färdig (jag hr 8 cm klackar under)
TITTA INTE PÅ FRISSA ELLER FEJS

image6
Första gången jag testar , inte lika fin där :P



Balklänning

Hejhopp Idag har jag varit uppe tidigt , klockan 9 tillochmed , eftersom Kattis skulle komma och sy min balklänning!
Har börja lite , hon syr nu .. Har fått ihop alla delar och så , men det är MASSA kvar , testade den för första gången precis , kommer bli jätte fin ! Men den var alldeles för stor , så vi måste sy typ överallt .. Mönstret stämde ju inte riktigt , med måtten jag hade :/ hmm , aja .
Såhär kommer den se ut iaf:
Röd , utan axelband, lång och utsvängd . Och lite veckat i ena sidan , jätte fint ..
Har inte bestämt om jag ska ha nårra paljetter eller så än , det ser man ju när den är klar ..
Lägger in alla bilder jag tagit sen .

Älskar robert massa !image4
Heejdå !

Valborg

HalloHallo .
Valborg då , TRÅÅÅÅÅÅK . Dör , det händer aldrig någonting i Jkpg , så vad ni än gör FLYTTA INTE HIT !!!

Jobbade idag också , började klockan 07.00 - 13.30 , med bara 15 minuters rast , slitsamt :) Haha .
Ska jobba på onsdag också , kanske tors och fre , fårse  hur det blir ... Måste ju lära mig allting innan jag är där själv ..
Men men ..

Skriver mer imon , är på så dåligt humör så jag dööööör !!
Ska la sova nu , imon ska jag ju sy min balklänning ... Måste upp redan vid 9 ..

Godnatt

RSS 2.0