Blåser det ?!

JA ! Som fan , blåser bort ute , haha . Dom håller ju på att fixa parkeringen utanför a6 , eller utanför alla kontoren så sand & jord blåser överallt . Var ute och låg i solen förrut (ja på asfaltsparkeringen) men fick gå in för det blåste så mkt sand . Haha .

Ska ha svenska nationella nu , muntliga . Får se hur det går , har iaf läst igenom det jag skrev för över en vecka sen , och det behövdes , kom knappt ihåg nått . Önska mig lycka till !

Efter skolan idag , ska jag jobba . I det soliga varma vädret , fast det blåser så det gör inget . Skulle mkt hellre sättit mig på piren och tatt en glass och njutit av att våren är här :)
Blir jobb imon efter skolan också . Men som sagt , gott med pengarna . nu kom jag precis på att jag glömde kolla vem jag jobbar med ikväll , hoppas det är ngn rolig så man kan snacka lite också . Haha :)

Nu när vädret har blivit bättre , så är jag inte lika trött . Hur underbart är inte det då ? Okej , det är fortfarande svårt att komma upp på morronen , men när man väl är uppe är man inte på gränsen till att däcka resten av dagen . Har tillochmed lust att sminka mig på morronen (fast idag hann jag inte med allt) . wonderful sunshine <3

Over and out / Amanda .

Vårvårvår .

Dags  för en liten uppdatering igen . Dåligt med sånna på det senaste .
Men behöver skriva av mig lite . Haha :)

Helgen ; I fredags var jag sjuksjuksjuk . Så tog på mig mina nya skor och begav mig till Lina . Gick ifrån tandläkaren , till VIP , kännde att skorna började skava lite , tänkte bort det . Efter vip gick vi hem till Lina , skorna skaver så jag måste ta av dom , och upptäcker 3 vattenblåsor på högerfoten och 2 på vänster , inte konstigt det gjorde ont , haha :) Fick iaf gå barfota resten av vägen till Lina , tog mina Lina-skor (har alltid samma när jag är hos henne, använder aldrig mina , haha) sen gick vi vidare till Adam som var på fest hos Daniel och tog en cigg . Trevligt . Gick hem och satte igång filmen vi trodde vi hyrt , men upptäcker att det är FEL FILM . Fick värsta konstiga filmen ..
Sen åkte jag hem , och pappa skämde ut mig så in i helvete ! Död åt utskämmande pappor !

I lördags hade jag jätte tråkigt , fanns verkligen ingenting å göra , så satte mig i köket med datan , spegel , smink och pincett . Plockade ögonbrynen och sminkade mig samtidigt som jag satt vid datan och höll mamma sällskap :)
Sen ringde min älskade Lina <3 och sa att hon å Adam hade käkat klart och kunde hämta mig , så stack ner till Åsa sjön och tog en cigg . Mysigt .
Sen kom Jesper å vi åkte hem till han å mös .

Söndag : var ute å gick med  BEA mormor & morfar , Fredrik & Magdalena , mamma & pappa .
Åkte hem till mormor & morfar å åt lite och fikade .
Övningskörde till Bondstorp och tillbaka .
Ner till gymmet 45 minuter , gott som fan . Har inte besökt det stället på 2 veckor , har inte haft tid :/ bara massa jobb .
Sen hem igen , duscha och myskläder . Soomna tidigt :)

image55
Seximama :)

Jahopp .

det var över en månad sen jag skrev . vad har hänt med mig ? Shieet . Förrut skrev jag typ varje dag , men aja , har bättre saker för mig .

jobbat röven av mig i helgen , fick ha öppet två timmar längre igår också , bara för det dära hv - skiten var på rådhuspakrek . folk som faaaen var det 40 000 pers där . och en hel del av de var inne hos oss . Hah .

TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYST !

kalla mig hora , om du tycker jag är en . cphuvve .

RSS 2.0