Kul dag .

Igår .

Men inte idag , jobbigt jobbigt..
Över till igår, dagen började faktikt tråkigt .. Skulle städa hela metodköket , och då menar jag verkligen allt . Diska allt som finns , städa alla kök jätte noga . Tömma alla skåp , skura alla skåp och rengöra ugnen .. Det kanske inte låter så mycket , men det var DIIIISK , eftersom allt skulle diskas , och det var faktiskt pågrund av disken allting blev roligt =)
Vi "råkade" hälla i massa diskmedel i diskmaskinen , höhö .. Det skummade lite grann ja , typ överallt .. När diskmaskinen gick , typ flöt skummet över diskmaskinen , as kul =) Det var lite till skum i diskmaskinen när man öppnade :P Hahah ,
Väntade oss värsta utskällningen , men Lena bara skrattade :P haha ..

Vi diskade ju grytunderlägg också , och la dom i fönstret för att dom skulle torka . Men det är ju kul att kasta frisbee , så det råkade komma i buskarna neranför .. Fem våningar ner .. Som tur var kom den precis i kanten på busken , så vi kunde ta ut den , med då ska smarta Stephie kasta en gång till . Och då hamnar den längst in i busken - busken är ca 15 meter lång.. Så det blir krypa i busken . höhö .
Hittar en jätte bra ingång , men när vi närmar oss (tror vi) kastar alla vatten på oss uppifrån fönstret , så då kan vi inte gå mer .. Fasen , det var kul ..
Sen fick dom inte kasta mer vatten för våran lärare .. Och så tog vi en annan väg . Som var lite svårare att gå , fullt  med taggar . Så kommer vi fram till grytunderlägget (vi hittar det) , och samtidigt ser vi att det var på precis samma plats som vi stog på förrut .. bara att vi inte sätt den då .. Haha
När vi kommer in i skolan ser vi hur vi ser ut .. Våra skor , som man bara får ha i köket är kolsvarta av jord . och alla kläder är lagom skitia .. Plus att jag har massa rivsår av taggarna på busken ..

Gjorde mitt balhår idag också .. Blev jätte fint , lägger nog upp bilder sen , när nina är hemma från London , hon har min sladd till datan .

Älskar Robert massa !

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0